Versenyképesség növelése adaptív technológiai innováció révén a SER GROUP Kft.-nél


GINOP

A kedvezményezett neve: SER GROUP Mélyépítő Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02046
A projekt címe: VERSENYKÉPESSÉG NÖVELÉSE ADAPTÍV TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ RÉVÉN A SER GROUP KFT-NÉL
A szerződött támogatás összege: 5,06 millió Forint
A támogatás mértéke (%-ban): 50 %
A projekt tervezett tényleges dátuma: 2018.10.17

A projekt az Európai Regionális fejlesztési Alap segítségével jött létre.

A projekt tartalmának bemutatása:

A SER GROUP Kft. 5,06 millió Ft uniós támogatást nyert a „Mikro-, kis- és középvállalkozások VERSENYKÉPESSÉG NÖVELÉSE ADAPTÍV TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ RÉVÉN” kiírásban a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében. A 12.841.131,- Ft összköltségvetésen belül, beszerzésre kerül 1db HŰRNER HST 300 Print+ jegyzőkönyvezős fűtőszálas automata műanyag hegesztőgép, 1db HŰRNER 315 WeldControl 2.0 félautomata jegyzőkönyvezős műanyag tompa hegesztőgép teljes befogósorozattal, 1db HŰRNER 500 WeldControl 2.0 félautomata jegyzőkönyvezős műanyag tompa hegesztőgép teljes befogósorozattal.

A Kft. 2009 óta van jelen a magyar piacon. A műanyagcső hegesztés egyik összetevője, a főprofilnak. Mára vállalkozásunk fő profilja a közművezeték építés. Egy olyan területen valósítunk meg fejlesztést, melyben a vezetésnek már komoly gyakorlata van, hiszen következetesen valósított meg az elmúlt években is hasonló fejlesztéseket, részben támogatásból. Korábban beszerzésre került több HÜDIG HC 468/25 vákuumgép és a vevői igények felmérése megtörtént, ennek az ismeretében hoztuk létre a fejlesztésünket. A fejlesztés célja, hogy képesek legyünk gyorsan, pontosan, precízen nagy átmérőjű műanyag csöveket hegeszteni, igy 25-30 %-al nőhet a kapacitás, a korszerű gépek segítségével.A fejlesztés eredményeként főleg a gyártócsarnokok közművesítésében,beszállítói hálózatokban tudjuk szerepünket erősíteni, nő a versenyképességünk, valamint több munkahelyet leszünk képesek fenntartani.
Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A sergroup.hu weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése és a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.

Rendben