Szakmai szervezeti tagságunk


MaMÚT Cégünk tagja a Magyar Mély- és Útépítő Társaságnak (MaMÚT), melynek célja esélyegyenlőséget teremteni a hazai mély- és útépítési piacon, továbbá a piaci szereplők számának jelentős növelé­sével javítani a források felhasználásának hatékonyságát.

A MaMÚT-ba tömörült cégeknek számos közös feladata van a technológiai korszerűsítéstől az eszközfejlsztésen át szakmai fórumok szervezéséig, érdekképviseletig.Mindennek a célja, hogy a tagok versenyképesek maradjanak, sőt nagyobb beruházásokra konzorcium alakításával is pályázhassanak. Ezt szolgálja a MaMÚT azzal is, hogy illetékesek számára javaslatot dolgoz ki a tenderkiírások, közbeszerzési eljárások feltételrend­szerének egyszerűsítésére, módjára, illetve ezen keresztül a foglalkoztatáspolitikai célkitűzések elérésére.

A MaMÚT tagjai csaknem négyezer főt alkalmazva, több mint 70 milliárd forint összesített éves forgalommal bírnak.

A társaság jól bevált gyakorlata, hogy a közgyűléseken, konferenciákon, fórumokon, felkérésükre a gazdasági élet vezető személyiségei illetve külföldi szakértők tájékoztatást adnak aktuális gazdasági kérdésekről.


Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A sergroup.hu weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése és a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.

Rendben